Devojačko veče – ideje i kompletan vodič za organizaciju devojačke

Zaboravi na dosadne, stereotipe i klasične šablone – ovo je blog u kome ćeš saznati zaista kreativne ideje za devojačko veče i dobiti zaista kvalitetan vodič za organizaciju!

Obraduj svoju kumu i priredi joj devojačko veče kakvo zaslužuje – za pamćenje! 

U nastavku teksta čeka te TOP 5 ideja za devojačko veče i kompletan vodič za organizaciju devojačke večeri: korak po korak.

Uživaj u pripremi i organizaciji devojačke večeri koje će se prepričavati!

Devojačko veče ideje: TOP 5 kreativnih ideja za devojačko

Ne moraš da potrošiš celo bogatstvo za kreativno i jedinstveno devojačko veče koje će oduševiti mladu, koliko i sve njene drugarice! 

Treba ti samo malo kreativnosti. 

I razumemo – nisi umetnička duša, niti imaš vremena i inspiracije za naročitu domišljatost i originalnost. Sve što želiš je da se devojačko veče ističe i da se lepo provedete, a ako je moguće, da sve to bude uz što manje stresa i izdvajanja vremena za organizaciju. 

Uz ovih 5 ideja za devojačko veče, sigurni smo da ćeš lako odabrati idealnu! Kako je reč o celom konceptu devojačke večeri, uz odabir adekvatne ideje završićeš i pola posla oko organizacije!

#5 Put oko sveta: devojačko veče za mladu koja voli putovanja

Ne, ne mislimo da stvarno treba da vodiš devojke na put oko sveta. Mada to bi zaista bilo najbolje devojačko veče u istoriji devojačkih večeri :). 

Ipak, ovde predlažemo da vaše veče bude inspirisano omiljenim putovanjima mlade. Naročito onim putovanjima na koje je išla sama, bez budućeg muža. Na kraju krajeva – ovo je žurka kojom se oprašta od single života. 

Daćemo ti primer. 

Ako kuma i mlada imaju uspomene sa leta u Grčkoj (a šta se desi u Grčkoj, ne mora da ostane u Grčkoj) – devojačko veče može referisati na to letovanje i po ugledu na grad u kome su boravile dekorišu prostor, naprave grčku hranu… Ako mlada recimo voli italijansku kulturu, uči italijanski jezik, obožava Rim  – nema boljeg izbora muzike za njeno devojačko veče od italijanske teme propraćene italijanskom muzikom, hranom i dekoracijom. 

Dakle: tema devojačke večeri može da bude određeni grad ili više njih. 

Možete napraviti i igrice gde ćete prepričavati uspoemene sa putovanja. Razmisli o ovoj ideji za devojačko veče ako je mlada putoholičarka i ljubiteljka različitih kultura!

#4 Ideja za devojačko veče za mladu-hipstersku

E, ovde treba da pronikneš u dubine mladinog bića i zaista je oboriš s nogu. 

Ako je buduća nevesta vintidž i kul, ne voli opšta mesta, a još manje stereotipe: baš takvo treba da bude i njeno devojačko veče.

Predlažemo na iznajmiš gramofon, ploče i napraviš “zagrevanje” za žurku u parku, ali tako da originalnim sadržajem ta “bleja” odudara od svih drugih koje ste do sada imale. Posle parka – tu su Cetinjska, Sava Mala, kao i Splavovi na dan kojemožete iznajmiti samo za sebe, i to za 24 sata!

Devojačko veče - iznenađenje za buduću mladu na terasi splava sa pogledom na reku Savu

#3 Za elegantnu mladu – bajkovito devojačko veče

Za našu mladu koja voli da živi fensi, imamo kreativnu ideju koja će oduševiti nju i sve gošće devojačke večeri. 

Predstavljamo ti, njegovo veličanstvo – „Devojačko veče iz bajke: rojalna noć“!

 

Ova tema inspirisana je elegantnim svetom kraljeva i kraljica, gde svaka devojka ima priliku da se oseća kao istinska princeza. 

Pošalji personalizovane pozivnice devojkama sa informacijama o temi „Veče iz bajke: rojalna noć“. Koristi sofisticirane fontove, zlatne ili srebrne detalje i dodaj mali misteriozni element, poput pečata ili male raskošne mašne.

Zamoli sve učesnice da se obuku u večernje haljine i da izgledaju kao prave dame. Možeš naglasiti da se inspirišu stilom poznatih princeza. Ovo će dodatno pojačati atmosferu glamura i stvarati osećaj da su sve devojke deo kraljevske svite.

Pripremi raskošnu trpezu inspirisanu kraljevskim banketima. Stolovi treba da budu ukrašeni finim čipkama, elegantnim aranžmanima cveća i svetlucavim detaljima. Posluži vrhunski izbor hrane i pića, sa ekskluzivnim izborima, poput šampanjca, kavijara ili tartufa.

Jednom se živi!

Devojačko veče - buduća mlada na dekorisanom splavu na dan

#2 Sun&Chill: ideja za devojačko veče na reci koje će voleti svaka mlada

Ko je rekao da nema savršene ideje za savršeno devojačko veče koja će oduševiti svaku mladu?

Pronađi savršen splav za iznajmljivanje koji će odgovarati atmosferi vaše devojačke večeri na reci. Moderan splav u Beogradu ili nekom drugom gradu će dati poseban šarm tvojoj devojačkoj večeri.

Ostaje samo da obezbediš hranu, nešto malo dekoracije i poneseš dobru muziku. 

Za sve ostalo će se pobrinuti savršen ambijent splava na reci

Sunce, kokteli, muzika i mnogo smeha. Kome treba više od toga?

 Devojačko veče - drugarice i buduća mlada na splavu - zajednička slika Devojačko veče - ideja za iznenađenje

 

#1 Otputujte i okružite se prirodom – napravite autentičnu avanturu od devojačke večeri

Ne mora da bude daleko!

Na primer, Perućac je relativno blizu a pruža ambijent koji je zaista originalan i verovatno najlepši za ovako posebnu priliku. Dovoljno je da organizuješ prevoz, iznajmiš splav na Perućcu oko čega ćemo ti mi pomoći – i baš kao što bi proslavljala u svom gradu, to učiniš u mnogo lepšoj sredini!

Ovakva avantura ne samo da će ostati urezana u sećanju svakoj gošći, za zauvek, već pruža priliku i za vrlo, vrlo dobre fotografije

Perućac je jedna od najfotogeničnijih destinacija u našoj zemlji, a znamo da svaka mlada voli da se istakne perfektnim fotkama sa svoje devojačke večeri! Uplovi u prirodnu avanturu uz ovu ideju za devojačko veče! 

Vodič za organizaciju devojačke večeri: o čemu sve treba da mislite?

Evo konkretnog spiska svih aspekata devojačke večeri koje treba uzeti u obzir prilikom organizacije. 

1. Počni sa odabirom teme za devojačko veče

Započni planiranje devojačke večeri tako što ćeš prvo odabrati senzacionalnu temu. Pozajmi neku od naših ideja za devojačko iz prethodnih pasusa. 

Svi drugi aspekti devojačke večeri će se vrteti oko teme. Hrana se bira u skladu sa temom, lokacija se bira u skladu sa temom i tako dalje… Obavezno obavesti sve gošće o temi večeri, a ti pređi na sledeću stvar sa spiska za organizaciju. 

2. Lokacija za devojačko koja oduzima dah

Sada kada si odabrala temu, vreme je da pronađeš lokaciju koja će oduševiti sve. Zamisli devojačko veče na “tajnoj” lokaciji, poput skrivene vile na vrhu planine ili luksuznog broda koji je dostupan samo za vas. Splav na dan je realna opcija, koja ti pruža upravo takve mogućnosti – potpunu intimu i vrhunski ambijent za provod. Možete ga uređivati po svojim zamislima i praktično potpuno uživati na način koji vi odaberete! 

Pogledaj lokacije za devojačko veče na reci sa naše platforme, odaberi savršeni splav i pošalji nam upit. Kontaktiraćemo te u najkraćem roku i obezbediti splav po želji. Uz to, možemo ti dati savete i preporuke za organizaciju. Iza nas je na desetine više nego uspešnih devojačkih večeri na splavovima! 

Vrhunski provod će biti prisutan od samog početka, to ti garantujemo.

3. Smisli zabavne aktivnosti koje će ispuniti vreme

Smisli zabavne i zanimljive aktivnosti za devojačko veče. 

To može da uključuje ples, društvene igre, slikanje, karaoke, kvizove ili neku drugu aktivnost koja će se dopasti nevesti i njenim prijateljicama. Pokušaj da uključiš elemente iznenadjenja i interakcije kako bi održala energiju i zabavu tokom cele večeri.

3. Odabir hrane  

Odabir hrane za devojačko veče, koja se uklapa u temu večeri ključan je faktor. 

Na primer, ukoliko je tema večeri „Havajska zabava“, hrana bi trebalo da bude osvežavajuća i egzotična. Sveže voće poput ananasa, mangoa i papaje, može biti fantastičan izbor. Ovi ukusni zalogaji će uneti notu tropskog raja u devojačko veče i pružiti učesnicama priliku da se osećaju kao da su na egzotičnom odmoru.

Ako ne želiš tematsku hranu – onda ponudi raznovrsne kanapee i grickalice koje će biti dostupne tokom cele večeri. Slane grickalice poput čipsa, tortilja i humusa sa povrćem su dobra opcija.  

Kada je reč o dezertima – vreme je da se pokaže kreativnost. Personalizovani kolačići sa imenima učesnica, krofnice u obliku srca ili tematska torta mogu biti fantastični dezerti koji će impresionirati sve prisutne.  

4. Dekoracija za devojačko veče

Dekoracija za devojačko veče igra ključnu ulogu u kreiranju dobre atmosfere i vizualnoj privlačnosti (ali i fotogeničnosti) prostora. 

Svaki detalj, od tematske dekoracije do upotrebe boja i personalizovanih detalja, može doprineti jedinstvenom i nezaboravnom iskustvu. U ovom eseju, istražićemo nekoliko saveta kako da dekoracija za devojačko veče bude impresivna i prilagođena temi večeri.

 

Prvi korak u planiranju dekoracije za devojačko veče je osvrtanje na temu koja će dati smernice za ostatak dekorativnih elemenata. Na primer, ako je tema „Vintage glamur“, koristite detalje poput čipkastih stolnjaka, svećnjaka i vaza sa starinskim izgledom kako biste stvorili romantičnu i nostalgičnu atmosferu. Ova tematska dekoracija će oživeti prostor i odvesti pristune u drugu epohu.

Boje su važan element dekoracije. 

One mogu imati snažan uticaj na raspoloženje i atmosferu prostora. Prilikom odabira boja, treba uzeti u obzir temu večeri i željeni osećaj koji se želi postići. Na primer, za veče sa temom „Tropski raj“, koristite svetle i žive boje poput tirkizne, ružičaste i zelene kako biste uneli osvežavajuću i veselu atmosferu. Kombinacija ovih boja može se primeniti na stolnjake, salvete, balone ili bilo koji drugi dekorativni element.

Baloni su popularan izbor za dekoraciju devojačkih večeri. 

Mogu da budu atraktivan detalj koji doprinosi igri bojama i daje autentičnost prostoru. Baloni mogu biti prilagođeni temi večeri, pa čak i personalizovani sa imenom buduće mlade.

Cvetna dekoracija je još jedan element koji može uneti eleganciju i svežinu u prostor. Odabir cveća koje se uklapa u temu večeri može doprineti stvaranju posebne atmosfere. Aranžmani cveća u vazama na stolovima, cvetne krune za gošće ili cvetni zidovi kao pozadina za fotografisanje mogu stvoriti vizualno privlačan ambijent.

Devojačko veče - slika stola iznenađenja

5. Muzika za dušu, a i za ples

Prilikom planiranja devojačke večeri, važno je uzeti u obzir ukus neveste i ostalih gošći. Muzika treba biti prilagođena njihovim preferencijama i stilu

Na taj način, praviš atmosferu za iskreno uživanje.

Pored tematskog pristupa muzici, razmotri omiljene pesme neveste. Obratite pažnju na pesme koje su posebno važne za nju i koje će joj doneti radost i probuditi emocije. Ove pesme mogu biti povezane sa posebnim trenucima u njenom životu ili sa omiljenim izvođačima koje voli da sluša. 

Uključivanje ovakvih šansona u plejlistu stvara lični i emotivni doživalj tokom večeri.

Raspoloženje je takođe ključni faktor pri odabiru muzike za devojačko veče. 

Da bi stvorila atmosferu za ples i zabavu, možeš se odlučiti za energične pesme sa zaraznim tekstovima i ritmom. Ove pesme podstiču pokret i ohrabruju sve devojke da se prepuste iigri. S druge strane, za trenutke opuštanja i uživanja, možeš odabrati lagane akustične pesme, nežne balade ili instrumentalnu muziku koja donosi mir i opuštanje. Tu je i melodični tehno, idealan za dnevni deo proslave i potpuno opuštanje.

6. Piće

Trebaće vam dosta pića. Ne potcenjuj kapacitete svojih drugarica. 

Naglasićemo –  mi uvek navijamo za proslave bez alkohola, ali iskustvo nas je naučilo da ga obično na devojačkim večerima bude dosta, a najčešće i zafali pred kraj večeri. 

Pa onda neko pali auto, traži pumpu koja radi, pa pali mapu da traži lokaciju proslave, pa ne zna da se vrati, pa onda neko drugi pali auto da ode po nju…. 

Da ne odugovlačimo – nemoj da se dovodiš u ovakvu situaciju i nabavi dovoljno pića tako da niko ne seda u auto da vozi tokom žurke. 

Obavezno nabavite i dosta vode, za hidrataciju! Trebaće vam i led, njega kupite na pumpi i držite u zamrzivaču. Nabavi i dovoljno sokova, za sve koji vole slatka pića, ali i da prave koktele!

I na kraju – uživaj! Ali stvarno uživaj. To je jedino i zaista važno.

 

 / 

Prijavite se

Pošalji poruku

Moji favoriti